Пиріг особливий з яблуками солодка випічка духовка 16 Вересня, 2019 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 2‑3 шт. Яйця - 4 шт. Цукор - 0,7 склянки Олія - 0,75 склянки Молоко - 1 склянка Борошно - 1 склянка Сода - 0,5 ч. ложки Directions 1Жовтки збивати з цукром 10‑15 хвилин. Додати соняшникову олію, молоко, борошно з содою, все розмішати. 2Викласти в змащену олією форму та випікати до світло-золотистого кольору. 3Вийняти з духовки, поверхню пирога щільно накрити тонко нарізаними яблуками. Зверху покласти збиті в міцну піну з 4 ст. ложками цукру білки. 4Знову поставити в духовку до утворення рум'яної скоринки. 00:00