Крем шоколадний десерти французька кухня 19 Вересня, 2019 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Шоколад - 100 г Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 5 ст. ложок Цукор - 5 ст. ложок Апельсин - 1 ст. ложка тертої цедри ДЛЯ КРЕМУ ШАНТІЛІ: Вершки густі - 0,5 склянки Цукрова пудра - 1 ст. ложка Ванільний цукор - 0,25 ч. ложки Directions 1Розтопити шоколад на водяній бані. Додати масло, цукор і перемішати. 2Яєчні жовтки відокремити від білків. Влити жовтки в шоколадну суміш, збити, додати частину цедри та перемішати. 3Яєчні білки збити в піну. 4З'єднати білки з шоколадною сумішшю і викласти у формочки. Охолодити. 5КРЕМ: Вершки збити до утворення пишної маси, додаючи цукрову пудру і ванільний цукор. 6Перед подачею оформити кремом шантілі, шоколадом і цедрою. 00:00