оладки з яблуками
оладки з яблуками

Оладки яблучні (дріжджові з припічкою)

  

29 Вересня, 2019

Этюды о питании

Ingredients

Яблука свіжі - 500-600 г

Борошно пшеничн - 1,5 склянки

Вода - 1,5 склянки

Дріжджі - 20 г

Цукор - 2 ст. ложки

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Сіль

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Масло або олія для смаження

Directions

1У теплій воді розвести дріжджі, додати сіль, цукор, терту цедру лимона, розмішати. Всипати борошно, замісити тісто і поставити його підходити.

2Тим часом яблука промити, очистити від шкірки, видалити з них насінники та нарізати тонкими плоскими скибочками.

3Викласти кілька скибочок яблук на розпечену сковороду з маслом і залити їх тестом. Коли яблука і тісто підрум'яняться з нижнього боку, перевернути їх на інший бік.

4Готові оладки з припічкою обсипати цукровою пудрою.

Для припічки можна використовувати і інші фрукти і ягоди

00:00