Бутерброди з сирно-картопляною (творожною) пастою бутерброди духовка, святкове 15 Жовтня, 2019 500 блюд для семейных праздников Ingredients Хліб білий - 4 скибочки Сир (творог) - 70 г Картопля варена - 70 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло вершкове - 30 г Яйця - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Зелень рубана - 30 г Directions 1Цибулю очистити, подрібнити й обсмажити в маслі. 2Сир (творог) разом із картоплею пропустити крізь м'ясорубку, в масу додати цибулю та яйце. 3Масу викласти на скибочки хліба та запекти в духовці. 4Бутерброди охолодити, полити майонезом і прикрасити зеленню. 00:00