Глінтвейн
Глінтвейн

Глінтвейн – «гаряче вино» по-німецьки

    

27 Жовтня, 2019

Вино. 100 правил, историй, рецептов

Ingredients

Вино сухе або напівсухе червоне

Цукор

Апельсини - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Лимон - шматочок цедри

Кориця - 1 паличка

Імбир - кілька скибочок

Гвоздика - 4‑5 бутонів

Перець духмяний - 2 горошини

Directions

1Червоне вино прогріти в каструлі з цукром за смаком, нарізаними скибочками апельсином і яблуком, додавши шматок лимонної цедри, паличку кориці, кілька скибочок кореня імбиру, гвоздику та пару горошин духмяного перцю.

2Не доводячи до кипіння, зняти з вогню і дати настоятися під кришкою.

Глінтвейн відмінно зігріває в холод

00:00