Піца з грибами (та помідорами)
Піца з грибами (та помідорами)

Піца з грибами (та помідорами)

    

16 Листопада, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 1,5 склянки

Сметана - 3 ст. ложки

Маргарин - 230 г

Цукор - 1 ч. ложка

Розпушувач для тіста або сода - 1 ч. ложка

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби - 600 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Сметана - 2/3 склянки

Сир твердий - 100 г

Петрушка + базилік - 1 ст. ложка рубаної зелені

Сіль

Directions

1НАЧИНКА: Дрібно нарізані цибулю та гриби обсмажити на олії, посолити.

2ТІСТО: Розм'якшений маргарин збити, додати сметану, сіль, цукор і просіяне борошно, змішане з розпушувачем (або гашену оцтом соду).

3З готового тіста розкачати корж.

4Укласти його в змащену олією форму, сформувати бортики. На корж викласти начинку, на неї - зелень, нарізані кружальцями помідори. Полити сметаною, збитою з яйцями, посипати тертим сиром і запікати в духовці 40 хвилин.

5Викласти піцу на блюдо.

00:00