відкритий бутреброд з рибою
відкритий бутреброд з рибою

Бутерброд з рибою вареною

  ,

29 Січня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Хліб

Риба відварна (з малою кількістю кісток)

Маслини

ДЛЯ СОУСУ:

Майонез

Лимон - сік

Перець чорний мелений

Огірки солені

Гриби мариновані

Directions

1СОУС: Майонез змішати з невеликою кількістю лимонного соку, трохи поперчити, за смаком додати дрібно нарізані солоний огірок і мариновані гриби та все добре перемішати.

2Відварну рибу очистити від шкіри та кісток, дрібно порубати і змішати з соусом.

3Суміш нанести на хлібні скибочки і кожен бутерброд прикрасити очищеними від кісточок маслинами.

00:00