салат із зеленої квасолі з овочами
салат із зеленої квасолі з овочами

Салат квасолевий

    

7 Лютого, 2020

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля стручкова консервована - 150 г

Морква - 2 шт.

Кабачки - 1 шт.

Яйця - 3 шт.

Корнішони - 4 шт.

Зелень

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Сир (творог) знежирений м'який (0%) - 150‑200 г

Соєвий соус - 3 ч. ложки

Гірчиця - 2 ч. ложки

Листя салату

Directions

1Відварити моркву, кабачок і квасолю, моркву і кабачок нарізати дрібними кубиками.

2Зварити яйця, очистити та нарізати.

3Нарізати корнішони та зелень.

4Змішати овочі в салатниці.

5САЛАТНА ЗАПРАВКА: Змішати інгредієнти для заправки в однорідну масу та заправити салат (солити не потрібно).

00:00