баклажани та волоські горіхи
баклажани та волоські горіхи

Баклажани, смажені з горіхами

  ,   

17 Лютого, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Баклажани - 300 г

Волоські горіхи мелені - 0,25 склянки

Яйця - 1 шт.

Олія - 0,5 склянки

Борошно - 3 ст. ложки

Directions

1Очищені від плодоніжок баклажани опустити на 3 хвилини в киплячу воду, після чого витягнути й одразу зняти з них шкірку.

2Підготовлені баклажани нарізати кружальцями завтовшки 1 см, запанірувати в борошні, змочити у збитому яйці й обваляти в горіхах.

3Підсмажити з обох боків у сковороді з розігрітою олією під кришкою.

4Подавати, прикрасивши дольками лимона та зеленню.

00:00