Салат «Уральський»
Салат «Уральський»

Салат «Уральський» (з бараниною)

  

18 Лютого, 2020

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баранина - 200 г вареної м'якоті

Буряк варений - 2 шт.

Морква варена - 3 шт.

Яйця варені - 5 шт.

Арахіс рубаний - 2 склянки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Майонез - 1 склянка

Кріп - зелень

Directions

1Буряк і моркву натерти на крупній тертушці. Яйця та цибулю порубати і посолити.

2М'ясо нарізати дрібними кубиками.

3Викласти шарами в салатник в наступній послідовності: буряк, морква, м'ясо, арахіс, яйця, цибуля. Кожен шар змастити майонезом.

4Перед подачею оформити арахісом і зеленню.

00:00