Салат «Уральський» (з бараниною) салати 18 Лютого, 2020 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Баранина - 200 г вареної м'якоті Буряк варений - 2 шт. Морква варена - 3 шт. Яйця варені - 5 шт. Арахіс рубаний - 2 склянки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 1 склянка Кріп - зелень Directions 1Буряк і моркву натерти на крупній тертушці. Яйця та цибулю порубати і посолити. 2М'ясо нарізати дрібними кубиками. 3Викласти шарами в салатник в наступній послідовності: буряк, морква, м'ясо, арахіс, яйця, цибуля. Кожен шар змастити майонезом. 4Перед подачею оформити арахісом і зеленню. 00:00