200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Риба - 300 г філе
Картопля - 300 г пюре
Хліб - 100 г черствої булки або батона
Яйця - 1 шт.
Молоко - 2/3 склянки
Сухарі панірувальні - 0,5 склянки
Салат - листя для декору
Петрушка - зелень для декору
Олія для обсмажування
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Булку або батон розмочити в молоці, з'єднати з рибним філе та пропустити через м'ясорубку. Рибний фарш ретельно перемішати з картопляним пюре, посолити, поперчити.
2Сформувати невеликі кульки, вмочити кожну в суміш з молока (2 ст. ложки) та сирого яйця і запанірувати в сухарях.
3Обсмажити у великій кількості олії.
4Готові кульки викласти на тарілку та прикрасити листям салату і дрібно нарізаною зеленню петрушки.