299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вишня
ДЛЯ МЕДОВОГО РОЗЧИНУ:
Вода - 1 л
Мед - 1 склянка
Directions
1Вишню перебрати, вимити, дати їй просохнути, видалити плодоніжки.
2Після цього ягоди помістити в киплячий медовий розчин, довести до кипіння, потім зняти з вогню та залишити на 24 години для зацукровування.
3На наступний день вишню процідити, дати їй обсохнути, розкласти на деку або решітці, покритих пергаментним папером, і сушити в духовці або сушарці спочатку при 60°С, потім досушувати при 50°С.
4Засушена вишня має бути м'якою, але при натисканні з неї не повинен текти сік. Для зберігання можна використовувати дерев'яні коробки або скляні банки.