1Якщо є час, замаринувати курку в куркумі, кмині, коріандрі, каєнському перці, подрібненому часнику і 2 ст. ложках оливковій олії на 1‑4 години.
2Розігріти духовку до 140°C (газова позначка 1).
3Нагріти залишки олії у глибокій сковороді та підсмажувати курку до коричневого кольору з кожного боку по 1‑2 хвилині, а потім помістити на велике деко.
4Зменшити вогонь і додати грубо нарізану цибулю, шафран, очищені від шкірки та нарізані консервовані лимони і 200 мл води, обережно готувати 10 хвилин, до пом'якшення.
5Покласти ложкою на шматочки курки зверху шматочки свіжого лимона й оливки. Накрити фольгою і запікати 40‑45 хвилин.
6При подачі посипати петрушкою, подавати з кус-кусом з травами.
Можна упакувати в контейнер для морозильника і заморозити на термін до 1 місяця.