Борошно пшеничне або кукурудзяне - 2 ст. ложки
Селера - 1 корінь
Перець солодкий червоний - 2 стручки
Сіль
Перець чорний мелений
Вода - 3 склянки
Петрушка - 4‑5 гілочок
Directions
1Рибу очистити, випатрати, видалити голову, плавники та хвіст і розрізати на порційні шматки. Натерти кожен шматок сіллю, посипати чорним меленим перцем.
2Солодкий перець, корінь селери та ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати, обдати окропом, викласти в глибоку сковороду і залити 1 склянкою холодної води. Довести масу до кипіння, посолити і тушкувати, доки вода не випарується.
3Потім додати вершкове масло, змішане з підсмаженим до золотистого кольору борошном, і викласти на сковороду шматки риби. Трохи обсмажити їх з обох боків.
4Після цього влити ще 2 склянки води і тушкувати до готовності 30 хвилин.
5Знявши з вогню, перекласти рибу разом з овочами на блюдо і прикрасити гілочками свіжої зелені петрушки.