Гарячі бутерброди з салатом бутерброди мікрохвильова піч 15 Квітня, 2020 Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 10 mins Yields: 4 порції Ingredients Хліб пшеничний вчорашній - 4 скибочки Сир чеддер тертий - 1 склянка Огірки солоні - 2 шт. Цибуля зелена рубана - 1 ст. ложка Сметана - 3 ст. ложки Помідори - 4 кружальця Кріп - 1 ч. ложка рубаної зелені Перець червоний мелений Петрушка - зелень для декору Directions 1САЛАТ: Змішати сир з нарізаними кубиками огірками та цибулею, сметаною. 2Хліб підрум'янювати в мікрохвильовці 5 хвилин при середній потужності і включеному грилі. 3На кожну скибочку покласти по кружальцю помідора, посипати кропом, розкласти салат і поперчити. 4Запікати бутерброди в мікрохвильовці при середній потужності і включеному грилі, доки сир не зарум'яниться. 5Оформити бутерброди зеленню петрушки та подавати гарячими. 00:00