Бутерброд-зсобойка з грибами та сиром
13 Липня, 2020
Юлия Высоцкая. Ссобойки. Готовим дома, берем с собой
- Cook: 25 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
Булочки - 2 шт. невеликі
Печериці - 6 шт.
Сир напівтвердий - 50 г
Цибуля шалот - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Кріп - кілька гілочок
Петрушка - кілька гілочок
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Олія оливкова extra virgin - 1 ст. ложка
Трави прованські - 1 щіпка
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
Directions
1Цибулю шалот і часник почистити і дрібно нарізати.
2Розігріти в сковороді оливкову олію та обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору.
3Гриби порізати дольками і додати в сковороду до цибулі з часником, посипати прованськими травами, посолити і поперчити. Обсмажувати хвилин 5‑7, до готовності грибів.
4Булочки розрізати уздовж навпіл, не прорізаючи до кінця, та вийняти м'якуш.
5Сир натерти на крупній тертушці.
6Готові гриби викласти на тарілку й одразу присипати сиром, щоб він трохи розплавився.
7Зелень порубати, посипати гриби з сиром і все перемішати.
8Скропити булочки всередині оливковою олією extra virgin і начинити грибною сумішшю.
Гриби для цього бутерброда сміливо можна брати будь-які, які є під рукою.