джем або варення з аґрусу та малини
джем або варення з аґрусу та малини

Пюре з аґрусу та малини

  

7 Серпня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Аґрус - 1 кг

Малина - 1 кг

Вода - 1 л

Directions

1Аґрус очистити від гілочок і листочків, потім перебрати і вимити. Малину перебрати, очистити від плодоніжок і вимити.

2Аґрус пропустити через м'ясорубку.

3З'єднати пюре з аґрусу з малиною, перемішати і влити трохи кип'яченої води кімнатної температури. Ще раз перемішати і поставити варити на повільний вогонь. Коли пюре закипить, варити його кілька хвилин, помішуючи, щоб воно не підгоріло. Потім прибрати посуд з ягідним пюре з вогню і дати охолонути.

4Пюре варити протягом 2 днів по 2 рази.

5Потім холодне пюре розкласти по стерильних банках і закрити металевими кришками.

00:00