Яйця, фаршировані грибами (з морквою)

  ,

20 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 7-10 порцій

Ingredients

Яйця - 7-10 шт.

Гриби - 150 г

Цибуля - 150 г

Морква - 150 г

Майонез

Зелень

Сіль

Перець

Олія рослинна

Directions

1Яйця відварити і розрізати на дві частини. Вийняти жовтки і натерти на дрібній тертці.

2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці. Зелень подрібнити.

3На олії обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

4Додати гриби, посолити, поперчити. Смажити 20-25 хвилин. Остудити.

5Гриби з цибулею і морквою подрібнити в блендері.

6Додати жовтки, перемішати. Додати зелень, перемішати. Додати трохи майонезу, перемішати. Начинка виходить ніжна і ароматна.

7Нафарширувати половинки яєць.

Гриби можна використовувати будь-які, свіжі або заморожені. Заморожені гриби необхідно розморозити, злити всю рідину.

00:00