Суп-пюре гарбузовий перші страви мультиварка 14 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Гарбуз - 300 г Картопля - 4 шт. Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Морква - 1 шт. Масло вершкове - 15-20 г Олія - 1 ст. ложка Вершки - 400 мл Вода - 350 мл Cіль Directions 1Овочі очистити. 2Включити мультиварку в режимі «Випічка». У чашу мультиварки влити олію. 3Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити, картоплю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, гарбуз нарізати невеликими кубиками. 4Покласти все в мультиварку, додати воду та сіль. Довести режим «Випічка» до кінця, потім включити режим «Тушкування» на 1 годину. 5Подрібнити готовий суп в блендері. Ввести в пюре вершки, перемішати. Якщо суп виявився густий, додати кип'яченої води. 00:00