Щі зелені зі шпинатом і черемшею перші страви швидко 23 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Картопля - 2 шт. Морква - 1 шт. Цибуля порей - 1 стебло (світла частина) Цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Шпинат - 1 невеликий пучок Черемша - 1 великий пучок Вода гаряча - 1,5 л Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова - 2-3 ст. ложки ДЛЯ ПОДАЧІ: Яйця відварні - 3 шт. Сметана Directions 1Очистити овочі. Нарізати цибулю дрібними кубиками, цибулю порей - кільцями, моркву - тонкими півкругами. Дрібно посікти часник. 2Обсмажувати цибулю в каструлі на розігрітій оливковій олії до золотистого кольору. 3Додати цибулю порей, часник і моркву, смажити ще 2-3 хвилини. Влити в каструлю 1,5 л гарячої води. 4Очистити картоплю, нарізати кубиками. Покласти в каструлю, варити до готовності на повільному вогні 10-15 хвилин. 5Додати дрібно рубаний шпинат і черемшу. Довести рідину до кипіння, посолити та поперчити, зняти з вогню. 6Подавати щі з половинками відварених яєць і сметаною. 00:00