млинці
млинці

Млинці гречано-пшеничні на сметані

  

1 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно гречане - 3 склянки

Борошно пшеничне - 3,75 склянки

Молоко - 0.7 л

Сметана - 1 склянка

Дріжджі - 40 г

Яйця - 6 шт.

Сіль - 2 ч. ложки

Directions

1За 4 години до випічки гречане борошно розвести невеликою кількістю окропу і вибити лопаткою до гладкості. Додати дріжджі, розведені в 1/4 склянки молока, потім влити тепле молоко, замісити опару і дати піднятися.

2За 1 годину до випічки покласти жовтки, сіль, сметану і пшеничне борошно. Розмішати, додати збиті в піну білки, ще раз, обережно, зверху вниз розмішати, дати піднятися і пекти млинці.

00:00