1У форму для хліба налити воду і сік. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати цедру. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.
2Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «темна скоринка». Натиснути кнопку «старт». В середині замісу додати нарізані ананаси.
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1З усіх продуктів, крім ананасів, замісити тісто, дати йому піднятися, додати ананаси, ще раз вимісити і перекласти на деко, застелене пергаментом.
2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння