Баклажани тушковані

    

22 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 2 кг

Помідори - 200 г

Перець болгарський

Цибуля ріпчаста

Олія - 0,5 склянки

Часник - 1 головка

Сіль - 2 ч. ложки

Оцет столовий 9% - 2 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Directions

1Баклажани промити, нарізати кружальцями, полити олією, покласти в чашу мультиварки та поставити режим «Тушкування» на 25 хвилин.

2Баклажани вийняти, зняти шкірку та перекрутити до однорідної маси.

3Перець і цибулю нарізати, змішати з олією і смажити в режимі «Випічка» 7 хвилин в чаші з олією з-під баклажанів.

4Потім додати протерті на крупній тертці помідори та готувати овочі ще 5 хвилин.

5Покласти дрібно нарізаний часник, цукор і сіль, баклажанову масу та варити ще півгодини.

6Перед самим виключенням додати оцет.

7Все перемішати та розкласти по підготовлених банках.

00:00