профітролі з кремом
профітролі з кремом

Десерт «Карусель»

  ,   

26 Травня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 1 порція

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 100 г

Вода - 100 мл

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 1 шт.

Сіль - 1/3 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир вершковий м'який - 60 г

Молоко згущене варене - 40 г

Смородина - 50‑100 г

Цукор - 50 г

Шоколад - 30 г гіркого + 30 г білого

Directions

1Змішати масло з водою та сіллю. Довести до кипіння. Всипати борошно. Трохи проварити (3‑5 хвилин). Остудити.

2Додати яйце, вимісити тісто.

3Перекласти тісто в кондитерський мішок. Видавити невеликі кульки на деко, застелене пергаментним папером.

4Випікати в розігрітій духовці 10‑15 хвилин при 180°С.

5Проварити смородину з цукром, щоб ягоди дали сік.

6Змішати м'який сир зі згущеним молоком.

7Перекласти крем в пакет або кондитерський мішок, начинити профітролі.

8Скласти профітролі разом, використовуючи сервірувальне кільце, скріплюючи ягідним сиропом.

9Розтопити шоколад на водяній бані. Полити профітролі розтопленим білим і темним шоколадом. Поставити в холодильник для застигання на 3 години.

ЧАС: 1 година + 3 години на застигання

00:00