хліб висівковий
хліб висівковий

Коровай пшенично-житній з висівками

    ,

7 Липня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 290‑300 мл

Оцет яблучний 6% - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 200 г

Борошно житнє - 150 г

Висівки пшеничні - 50 г

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Олія соняшникова - 2 ст. ложки

Солод житній -2 ст. ложки

Дріжджі - 1 ч. ложка

Directions

1Солод заварити 100 мл окропу.

2Викласти все компоненти в ємність по порядку, наведеному в інструкції.

3Виставити програму «Піца», «Заміс тіста для піци» на 12 хвилин.

4Потім піч відключити і дати тісту 1 годину 30 хвилин, щоб піднялося.

5Виставити програму «Випічка» або «Житній хліб» на 50 хвилин.

00:00