Паштетики з млинчастого тіста з капустою та грибами
5 Грудня, 2016
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
Яйця - 1 шт.
Молоко - 1/2 склянки
Вода - 1/2 склянки
Борошно пшеничне - 120 г
Шпик - шматочок
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Капуста - 800 г
Гриби - 200 г свіжих або 20 г сушених
Цибуля ріпчаста - 50 г
Маргарин - 30 г
Сіль
Перець
ДЛЯ ПАНІРУВАННЯ:
Яйця - 1 шт.
Молоко -1-2 склянки
Хліб - 20 г
Жир - 30-40 г
Directions
1Приготувати тісто.
2Очистити капусту, обмити, нарізати, залити невеликою кількістю окропу, посолити, відварити та бажано віджати.
3Гриби очистити, зрізати ніжки, вимити, нарізати смужками.
4Лук очистити, нарізати кружечками, підрум'янити з жиром, додати гриби, влити 2 ст. ложки води і тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин, охолодити (сушені гриби відварити в невеликій кількості води).
5Капусту та гриби пропустити через м'ясорубку.
6На сковороді сильно розігріти 10 г жиру, покласти начинку, злегка підсмажити, посолити та приправити за смаком перцем.
7Смажені млинці укласти на дошку в 4 ряди по 3 штуки, намазати начинкою, згорнути рулетиками. Зверху покласти навантажену дощечку.
8Через годину, коли млинці добре охолонуть, нарізати їх кружальцями завтовшки 1-1,5 см, вмочити в яйце, розболтане з молоком, посипати натертим хлібом.
9Смажити з обох боків до золотистого кольору.
10Покласти на блюдо, прикрасити зеленню. Подавати до прозорих супів або як основне блюдо.