Пиріг з яблуками (з пісочного тіста з лимоном) солодка випічка духовка 26 Вересня, 2019 Яблоки (кулинария) Ingredients ДЛЯ ПІСОЧНОГО ТІСТА: Борошно - 275 г Яйця - 1 шт. Маргарин - 150 г Цукор - 100 г Лимон - 0.5 шт. (сік) ДЛЯ НАЧИНКИ: Яблука солодкі - 10 шт. Цукор - 1 ч. ложка Сироп - 4‑5 ст. ложок Лимон - 1 шт. (сік + цедра) Directions 1Приготувати пісочне тісто з борошна, яйця, маргарину, цукру та лимонного соку. Покласти в холодильник. 2Яблука, счистивши шкірку, порізати скибочками та скропити лимонним соком. 3Тісто розкачати, покласти на деко, посипати цедрою одного лимона з цукром, викласти рядами яблука. 4Випікати при 220° хвилин 20. 5Будь-який сироп від варення змішати з лимонним соком і підігріти, змастити гарячий пиріг. 6У ополоник налити коньяк, підігріти, підпалити й облити пиріг. 00:00