Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)
Ingredients
Крабове м'ясо - 50 г
Креветки - 50 г (3-4 шт.)
Авокадо - 1 шт.
Помідори черрі - 3 шт.
Салат - 1 пучок
Апельсин - 1 шт.
Сир пармезан - 10 г
Олія оливкова
Соус табаско
Маслини для прикраси
ДЛЯ ЙОГУРТОВОГО СОУСУ:
Йогурт - 150 мл
Сметана - 150 г
Естрагон - 1 гілочка
Гірчиця діжонська - 0,5 ч. ложки
Лимон - 2 ч. ложки соку + цедра
Сіль
Перець
Directions
1Крбовое м'ясо очистити, нарізати.
2Всі креветки, крім однієї, очистити і нарізати. Обсмажити їх на оливковій олії в режимі «Смаження» 3 хвилини.
3Авокадо помити й очистити від шкірки, дрібно нарізати та злегка полити соусом табаско.
4Апельсин почистити та розділити на дольки.
5Всі продукти перемішати.
6ЙОГУРТОВИЙ СОУС: Естрагон подрібнити, всипати в йогурт, змішати з гірчицею та сметаною, додати лимонний сік і цедру. Посолити, поперчити та ретельно перемішати.
7На тарілку покласти листя салату, зверху викласти морепродукти з авокадо, заправити йогуртовим соусом. Зверху викласти половинки помідорів чері, посипати тертим пармезаном, прикрасити креветками та маслинами без кісточок.