Салат з морепродуктів

    

21 Грудня, 2016

Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Крабове м'ясо - 50 г

Креветки - 50 г (3-4 шт.)

Авокадо - 1 шт.

Помідори черрі - 3 шт.

Салат - 1 пучок

Апельсин - 1 шт.

Сир пармезан - 10 г

Олія оливкова

Соус табаско

Маслини для прикраси

ДЛЯ ЙОГУРТОВОГО СОУСУ:

Йогурт - 150 мл

Сметана - 150 г

Естрагон - 1 гілочка

Гірчиця діжонська - 0,5 ч. ложки

Лимон - 2 ч. ложки соку + цедра

Сіль

Перець

Directions

1Крбовое м'ясо очистити, нарізати.

2Всі креветки, крім однієї, очистити і нарізати. Обсмажити їх на оливковій олії в режимі «Смаження» 3 хвилини.

3Авокадо помити й очистити від шкірки, дрібно нарізати та злегка полити соусом табаско.

4Апельсин почистити та розділити на дольки.

5Всі продукти перемішати.

6ЙОГУРТОВИЙ СОУС: Естрагон подрібнити, всипати в йогурт, змішати з гірчицею та сметаною, додати лимонний сік і цедру. Посолити, поперчити та ретельно перемішати.

7На тарілку покласти листя салату, зверху викласти морепродукти з авокадо, заправити йогуртовим соусом. Зверху викласти половинки помідорів чері, посипати тертим пармезаном, прикрасити креветками та маслинами без кісточок.

00:00