білий соус з цибулею
білий соус з цибулею

Соус йогурт

    

13 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Цибуля - 1 шт. маленька

Масло вершкове - 60 г

Борошно - 2 ст. ложки

Молоко - 0,5 л

Сіль

Перець чорний мелений

Мускатний горіх мелений - 1 щіпка

Кисле молоко (простокваша) або кефір - 1,5 склянки

Directions

1Дрібно посікти цибулину та в алюмінієвій каструлі обсмажити на вершковому маслі.

2Додати борошно і, безперервно помішуючи, обсмажувати цибулю з борошном ще 1‑2 хвилини.

3Зняти каструлю з вогню і влити молоко, ретельно перемішати. Прокип'ятити суміш, помішуючи, 1 хвилину.

4Пропустити соус через сито або м'ясорубку, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.

5Додати кисле молоко (простоквашу) або кефір і підігріти, не доводячи до кипіння.

00:00