Соус Шрірача

    ,

13 Серпня, 2017

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 1 склянка / 8 порцій

Ingredients

Перець чилі червоний, грубо нарізаний - 0,5 склянки

Перець романо червоний - 1 шт.

Часник - 3 зубки

Оцет яблучний - 1 ст. ложка

Томатне пюре - 1 ч. ложка

Мед - 1 ч. ложка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Покласти перець чилі, грубо нарізаний перець романо без насіння, часник, яблучний оцет, томатне пюре та мед в кухонний комбайн, посолити та поперчити. Додати 0,5 склянки гарячої води та перемішати у комбайні.

2Вилити суміш у маленьку каструлю і довести до кипіння, потім зменшити вогонь і кип'ятити на малому вогні 10 хвилин.

3Спробувати соус на смак і за необхідності додати приправи.

Цей соус Шрірача може перетворити будь-яку страву на гостру їжу з великою поживною цінністю, але не додасть багато калорій.

Для пом'якгшення соусу з перців видалити насіння.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1/8 склянки
Calories13 калорій
Sodium2 мг
Protein0,5 г
Sugar2.5 г
Total Carbohydrates2.5 г
Dietary Fiber0.5 г