Суп-пюре гарбузовий

    

14 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гарбуз - 300 г

Картопля - 4 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 15-20 г

Олія - 1 ст. ложка

Вершки - 400 мл

Вода - 350 мл

Cіль

Directions

1Овочі очистити.

2Включити мультиварку в режимі «Випічка». У чашу мультиварки влити олію.

3Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити, картоплю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, гарбуз нарізати невеликими кубиками.

4Покласти все в мультиварку, додати воду та сіль. Довести режим «Випічка» до кінця, потім включити режим «Тушкування» на 1 годину.

5Подрібнити готовий суп в блендері. Ввести в пюре вершки, перемішати. Якщо суп виявився густий, додати кип'яченої води.

00:00