Тістечка з полуницею та збитими вершками

    

20 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Вершки збиті - 200 г

Борошно - 100 г

Цукор - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Полуниця - 50 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 300 мл

Вода - 2 ст. ложки

Сіль

Аніс

Ваніль

Directions

1Масло покласти в чашу мультиварки та розтопити в будь-якому режимі. Окремо підігріти молоко.

2Відокремити білки від жовтків. Білки збити з сіллю до піків. Розтерти жовтки з цукром, додати аніс, ваніль, воду. Змішати жовтки та масло в окремому посуді, ввести муку (залишити 1 ст. ложку), влити молоко, перемішати, додати білки.

3Дно чаші мультиварки із залишками масла злегка присипати борошном, влити тісто, встановити режим «Випічка» на 45-50 хвилин.

4Почувши сигнал, випічку перекласти на тарілку, нарізати на порційні шматочки, кожен шматочок прикрасити вершками та полуницею, подавати на стіл.

00:00