Хліб апельсиновий з ананасами

    ,

2 Жовтня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 900 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Вода - 80 мл

Сік апельсиновий - 250 мл

Масло вершкове - 60 г

Апельсини — 1 шт. (терта цедра)

Дріжджі швидкодіючі - 2 ч. ложки

Ананаси консервовані - 1 склянка

Цукор - 3 ст. ложки

Сіль - ½ ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду і сік. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати цедру. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

2Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «темна скоринка». Натиснути кнопку «старт». В середині замісу додати нарізані ананаси.

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1З усіх продуктів, крім ананасів, замісити тісто, дати йому піднятися, додати ананаси, ще раз вимісити і перекласти на деко, застелене пергаментом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

 

00:00