Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб білий з житнім борошном

    ,

25 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 900 г

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 310 г

Борошно житнє - 150 г

Вода - 300 мл

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 2 великі мірні ложки

Дріжджі сухі - 1,5 малі мірні скляночки

Directions

1Налити в ємність воду, посолити її, додати цукор, олію, перемішати. Далі насипати пшеничне та житнє борошно, зробити поглиблення, туди засипати сухі дріжджі.

2Встановити програму «Основний», колір скоринки темний, час приготування 3 години, запустити хлібопічку.

3Після приготування дати хлібу охолонути на решітці 1 годину.

Для хлібопічки Bork

00:00