Щі зелені зі шпинатом і черемшею

    

23 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля порей - 1 стебло (світла частина)

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Шпинат - 1 невеликий пучок

Черемша - 1 великий пучок

Вода гаряча - 1,5 л

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова - 2-3 ст. ложки

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Яйця відварні - 3 шт.

Сметана

Directions

1Очистити овочі. Нарізати цибулю дрібними кубиками, цибулю порей - кільцями, моркву - тонкими півкругами. Дрібно посікти часник.

2Обсмажувати цибулю в каструлі на розігрітій оливковій олії до золотистого кольору.

3Додати цибулю порей, часник і моркву, смажити ще 2-3 хвилини. Влити в каструлю 1,5 л гарячої води.

4Очистити картоплю, нарізати кубиками. Покласти в каструлю, варити до готовності на повільному вогні 10-15 хвилин.

5Додати дрібно рубаний шпинат і черемшу. Довести рідину до кипіння, посолити та поперчити, зняти з вогню.

6Подавати щі з половинками відварених яєць і сметаною.

00:00