Яйця, фаршировані грибами (з морквою) закуски, страви з яєць 20 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 7-10 порцій Ingredients Яйця - 7-10 шт. Гриби - 150 г Цибуля - 150 г Морква - 150 г Майонез Зелень Сіль Перець Олія рослинна Directions 1Яйця відварити і розрізати на дві частини. Вийняти жовтки і натерти на дрібній тертці. 2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці. Зелень подрібнити. 3На олії обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити. 4Додати гриби, посолити, поперчити. Смажити 20-25 хвилин. Остудити. 5Гриби з цибулею і морквою подрібнити в блендері. 6Додати жовтки, перемішати. Додати зелень, перемішати. Додати трохи майонезу, перемішати. Начинка виходить ніжна і ароматна. 7Нафарширувати половинки яєць.Гриби можна використовувати будь-які, свіжі або заморожені. Заморожені гриби необхідно розморозити, злити всю рідину. 00:00