Яйця, фаршировані грибами з томатом

  ,

5 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Гриби білі сушені - 20 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Майонез - 2 ст. ложки

Томатний соус гострий - 1 ч. ложка

Сметана - 2 ст. ложки

Directions

1У зварених круто яєць зрізати тупий кінець і чайною ложкою вийняти жовток.

2Цибулю дрібно нашаткувати і підсмажити до золотистого кольору; сушені гриби відварити, порубати, підсмажити і з'єднати з цибулею і рубаними жовтками. Фаршем заповнити білки.

3Подавати яйця під соусом, приготованим з гострого томатного соусу, майонезу та сметани, прикрасивши зеленню.

00:00