Млинці «Загадка» фаршировані
Млинці «Загадка» фаршировані

Млинці «Загадка»

  

5 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

Ingredients

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко - 2 склянки

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 100 г

Вершки - 1 склянка

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль

Начинка

Яблука

Груші

Гарбуз

Кабачки

Полуниця

Ягоди

Directions

1Всипати в миску борошно, додати розтерті цукром і сіллю жовтки, влити вершки і все добре розмішати, щоб не було грудочок. Влити молоко, додати розм'якшене масло, збити білки і знову все добре розмішати.

2Спекти млинці і, змащуючи маслом, скласти стопкою.

3НАЧИНКА: Зварити цукровий сироп і в ньому при слабкому кипінні варити плоди. Час варки залежить від виду плодів і ягід. ЯБЛУКА та ГРУШІ без шкірки та насіннєвого гнізда, нарізані кубиками, варити в сиропі 15‑20 хвилин, ГАРБУЗ і КАБАЧКИ - на 5‑10 хвилин довше. Для начинки можна використовувати також ПОЛУНИЦЮ й інші ЯГОДИ, але варити їх в сиропі не більше 5‑10 хвилин.

4Розм'якшені кубики акуратно викласти на середину млинця та загорнути «конвертиком». Укласти млинці на розігріту, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.

5Перед подачею млинці полити сиропом.

00:00