баклажани тушковані з овочами та зеленню
баклажани тушковані з овочами та зеленню

Баклажани з часниковим соусом

    

10 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Бульйон м'ясний - 250 г

Олія - 30 г

Часник - 5 г

Свинина або яловичина - 100 г

Сіль - 25 г

Цукор - 10 г

Соєвий соус - 30 г

Оцет - 10 г

Зелена цибуля - 10 г

Directions

1З баклажанів зняти шкірку, нарізати кубиками. М'ясо дрібно порубати, часник подрібнити, зелену цибулю нашаткувати.

2Баклажани смажити до м'якості у сильно розігрітій сковороді з олією; скропити оцтом, потім викласти на серветку, промокнути олію.

3У розігрітій олії обсмажити часник і м'ясо, додавши сіль, цукор, соєвий соус і м'ясний бульйон, довести до кипіння. Покласти туди баклажани і тушкувати 1 хвилину.

00:00