Баклажани тушковані консервація мультиварка 22 Жовтня, 2017 162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит) Ingredients Баклажани - 2 кг Помідори - 200 г Перець болгарський Цибуля ріпчаста Олія - 0,5 склянки Часник - 1 головка Сіль - 2 ч. ложки Оцет столовий 9% - 2 ч. ложки Цукор - 1 ч. ложка Directions 1Баклажани промити, нарізати кружальцями, полити олією, покласти в чашу мультиварки та поставити режим «Тушкування» на 25 хвилин. 2Баклажани вийняти, зняти шкірку та перекрутити до однорідної маси. 3Перець і цибулю нарізати, змішати з олією і смажити в режимі «Випічка» 7 хвилин в чаші з олією з-під баклажанів. 4Потім додати протерті на крупній тертці помідори та готувати овочі ще 5 хвилин. 5Покласти дрібно нарізаний часник, цукор і сіль, баклажанову масу та варити ще півгодини. 6Перед самим виключенням додати оцет. 7Все перемішати та розкласти по підготовлених банках. 00:00