Бульйон з млинцями млинці, оладки, сирники, перші страви 25 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Бульйон м'ясний, курячий або з дичини - 400 г ДЛЯ МЛИНЦІВ: Борошно - 100 г Яйця - 1 шт. Молоко - 1 стакан Шпик свинячий - 1 ст. ложка Цукор - 1 ст. ложка Сіль - 3 г ДЛЯ КНЕЛЬНОЇ МАСИ: Курка - 200 г філе Молоко - 100 г Яйця - 1 шт. Directions 1Випекти тонкі млинці та відрізати сухі краї. 2Одночасно з філе курки приготувати кнельну масу. 3На підготовлені млинці покласти шар кнельної маси, розрівняти її та згорнути в рулет діаметром 1,5-2 см. 4Покласти рулети в сотейник, змащений маслом, додати трохи бульйону, закрити кришкою та припустити на плиті або в духовці. 5Готові рулети нарізати кружечками, при подачі покласти в тарілку та залити бульйоном. 00:00