Бульйон з млинцями

  ,

25 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Бульйон м'ясний, курячий або з дичини - 400 г

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 100 г

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1 стакан

Шпик свинячий - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 3 г

ДЛЯ КНЕЛЬНОЇ МАСИ:

Курка - 200 г філе

Молоко - 100 г

Яйця - 1 шт.

Directions

1Випекти тонкі млинці та відрізати сухі краї.

2Одночасно з філе курки приготувати кнельну масу.

3На підготовлені млинці покласти шар кнельної маси, розрівняти її та згорнути в рулет діаметром 1,5-2 см.

4Покласти рулети в сотейник, змащений маслом, додати трохи бульйону, закрити кришкою та припустити на плиті або в духовці.

5Готові рулети нарізати кружечками, при подачі покласти в тарілку та залити бульйоном.

00:00