Бутерброди-мозаїка

    

24 Лютого, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб житній - 4 скибочки

Хліб пшеничний - 4 скибочки

Сир твердий - 100 г

Шинка - 100 г

Огірки свіжі або солоні - 1 шт.

Морква варена - 1 шт.

Directions

1З рівних по товщині скибочок хліба виїмкою вирізати частину м'якушки. Цією ж виїмкою вирізати шматочок шинки, сиру, огірка або моркви та вставити в отвір у хлібі. Важливо, щоб товщина скибочок хліба і продукту була однаковою.

2Вставки можна зробити також з різних видів хліба: в пшеничний вставити фігурку з житнього хліба, а в житній - таку саму фігурку з пшеничного.

00:00