Вино біле легке

  

13 Листопада, 2016

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Яблука - 2 кг

Вода - 4,5 л

Цукор - 6 склянок

Дріжджі - 1 ст. ложка

Лимони - 2 шт. (сік)

Directions

1Яблука нарізати маленькими дольками, залити окропом і притиснути пресом. Настоювати 4 дні.

2Процідити сік, всипати цукор, додати дріжджі та лимонний сік. Поставити для бродіння в тепле місце (18-24°С).

3Після припинення утворення бульбашок добре розмішати. Дати осісти осадку 3 дні.

4Процідити, закупорити та залишити на 6 місяців.

5Розлити по пляшках, запечатати та поставити в темне прохолодне місце на кілька місяців.

00:00