Гриби тушковані з картоплею та шпиком
Гриби тушковані з картоплею та шпиком

Гриби тушковані з картоплею (зі шпиком)

    ,

12 Травня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 800 г

Шпик - 50 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Картопля - 8 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Помідори - 2 шт.

Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка

Лавровий лист

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Дрібно рубану цибулю обсмажити на шпику, нарізаному кубиками. Додати нарізані скибочками гриби та смажити ще кілька хвилин. Посолити, поперчити.

2Очищену картоплю відварити в підсоленій воді, нарізати кружальцями.

3У змащену маслом форму укласти картоплю, зверху - смажені з цибулею гриби. Полити сметаною, посипати зеленню кропу та прогрівати в духовці або мікрохвильовці 15 хвилин.

4При подачі викласти гриби з картоплею на блюдо, оформити скибочками помідорів і зеленню петрушки.

00:00