Десерт «Карусель» десерти, солодка випічка духовка 26 Травня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 4 hrs Yields: 1 порція Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 100 г Вода - 100 мл Масло вершкове - 50 г Яйця - 1 шт. Сіль - 1/3 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир вершковий м'який - 60 г Молоко згущене варене - 40 г Смородина - 50‑100 г Цукор - 50 г Шоколад - 30 г гіркого + 30 г білого Directions 1Змішати масло з водою та сіллю. Довести до кипіння. Всипати борошно. Трохи проварити (3‑5 хвилин). Остудити. 2Додати яйце, вимісити тісто. 3Перекласти тісто в кондитерський мішок. Видавити невеликі кульки на деко, застелене пергаментним папером. 4Випікати в розігрітій духовці 10‑15 хвилин при 180°С. 5Проварити смородину з цукром, щоб ягоди дали сік. 6Змішати м'який сир зі згущеним молоком. 7Перекласти крем в пакет або кондитерський мішок, начинити профітролі. 8Скласти профітролі разом, використовуючи сервірувальне кільце, скріплюючи ягідним сиропом. 9Розтопити шоколад на водяній бані. Полити профітролі розтопленим білим і темним шоколадом. Поставити в холодильник для застигання на 3 години.ЧАС: 1 година + 3 години на застигання 00:00