Кетчуп

  ,   

30 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Томатний сік - 1 л

Помідори - 3 шт.

Часник - 4 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Цукор - 100 г

Крохмаль - 1 ст. ложка

Оцет 9% - 2 ч. ложки

Зелень кропу - 1 ч. ложка

Імбир - 0,5 ч. ложки тертого кореня

Кмин - 0,5 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Directions

1Вимити й очистити овочі. Змішати невелику кількість томатного соку з крохмалем. Подрібнити за допомогою м'ясорубки або блендера томати, цибулю та часник.

2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки, додати звичайний томатний сік і перемішати. Включити режим «Тушкування» на 30 хвилин.

3Додати в томатну масу оцет і спеції і готувати в тому самому режимі ще 1 годину.

4Влити в овочеву масу томатний сік з крохмалем і варити 5 хвилин.

5Розкласти готовий кетчуп по стерилізованих банках і герметично закупорити металевими кришками.

6Зберігати банки з кетчупом в холодильнику.

00:00