Коровай пшенично-житній з висівками хліб здорове харчування, хлібопічка 7 Липня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Вода - 290‑300 мл Оцет яблучний 6% - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 200 г Борошно житнє - 150 г Висівки пшеничні - 50 г Сіль - 1 ч. ложка Цукор - 1 ст. ложка Олія соняшникова - 2 ст. ложки Солод житній -2 ст. ложки Дріжджі - 1 ч. ложка Directions 1Солод заварити 100 мл окропу. 2Викласти все компоненти в ємність по порядку, наведеному в інструкції. 3Виставити програму «Піца», «Заміс тіста для піци» на 12 хвилин. 4Потім піч відключити і дати тісту 1 годину 30 хвилин, щоб піднялося. 5Виставити програму «Випічка» або «Житній хліб» на 50 хвилин. 00:00