Млинці з сирною начинкою
млинці, оладки, сирники духовка
13 Листопада, 2016
Блины и блинчики (Семь поварят)
- Cook: 50 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 250 г
Молоко - 500 г
Яйця - 4 шт.
Масло топлене - 2 ст. ложки
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир твердий тертий - 250 г
Молоко - 200 г
Бульйон м'ясний - 250 г
Бекон - 80 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Вершки густі - 3 ст. ложки
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Борошно пшеничне - 1.5 ст. ложки
Мускатний горіх тертий - 0,25 ч. Ложки
Перець білий мелений
Сіль
Directions
1МЛИНЦІ: яйця збити з сіллю, додати борошно, розмішати і розвести молоком. Випікати млинці, змащуючи сковорідку топленим маслом, до утворення золотистої скоринки з обох сторін.
2НАЧИНКА: Цибулю та бекон нарізати дрібними кубиками й обсмажити на 1 ст. ложці вершкового масла, додати борошно і смажити ще 5 хвилин. Масу злегка охолодити, додати спеції, бульйон і молоко, тушкувати 7 хвилин. Влити вершки і покласти 200 г сиру, добре розмішати і дати закипіти.
3На кожен млинець покласти начинку та скачати його рулетиком.
4Рулетики укласти в змащену топленим маслом форму в один ряд, зверху розкласти шматочки вершкового масла, посипати сиром, що залишився, і запікати в духовці 15 хвилин при 180°С.