Млинці з сирною начинкою

    

13 Листопада, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 250 г

Молоко - 500 г

Яйця - 4 шт.

Масло топлене - 2 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир твердий тертий - 250 г

Молоко - 200 г

Бульйон м'ясний - 250 г

Бекон - 80 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Вершки густі - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1.5 ст. ложки

Мускатний горіх тертий - 0,25 ч. Ложки

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1МЛИНЦІ: яйця збити з сіллю, додати борошно, розмішати і розвести молоком. Випікати млинці, змащуючи сковорідку топленим маслом, до утворення золотистої скоринки з обох сторін.

2НАЧИНКА: Цибулю та бекон нарізати дрібними кубиками й обсмажити на 1 ст. ложці вершкового масла, додати борошно і смажити ще 5 хвилин. Масу злегка охолодити, додати спеції, бульйон і молоко, тушкувати 7 хвилин. Влити вершки і покласти 200 г сиру, добре розмішати і дати закипіти.

3На кожен млинець покласти начинку та скачати його рулетиком.

4Рулетики укласти в змащену топленим маслом форму в один ряд, зверху розкласти шматочки вершкового масла, посипати сиром, що залишився, і запікати в духовці 15 хвилин при 180°С.

00:00