млинці
млинці

Млинці по-курганськи

  

18 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Молоко - 1 склянка

Яйця - 0,5 шт.

Цукор

Масло топлене - 5 г

Олія - 5 г

Сіль

Макове молочко - 50 г

Гриби смажені - 50 г

Directions

1У борошно ввести розмішані в воді дріжджі, сіль, половину цукру, розтертого з жовтками, половину молока і замісити однорідне по консистенції тісто. Потім додати олію, перемішати і поставити в тепле місце на 3-4 години для бродіння. Тісто обминати в процесі бродіння 3-4 рази.

2Ввести залишки цукру та молока. Дати тісту ще раз піднятися, потім ввести збиті білки.

3Тісто швидко випекти, розлив тонким шаром на змащену сковороду, з двох сторін.

4Згорнути вчетверо трикутником. Подати з маслом, маковим молочком, смаженими грибами.

00:00