Паштетики з млинчастого тіста з капустою та грибами

  

5 Грудня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1/2 склянки

Вода - 1/2 склянки

Борошно пшеничне - 120 г

Шпик - шматочок

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Капуста - 800 г

Гриби - 200 г свіжих або 20 г сушених

Цибуля ріпчаста - 50 г

Маргарин - 30 г

Сіль

Перець

ДЛЯ ПАНІРУВАННЯ:

Яйця - 1 шт.

Молоко -1-2 склянки

Хліб - 20 г

Жир - 30-40 г

Directions

1Приготувати тісто.

2Очистити капусту, обмити, нарізати, залити невеликою кількістю окропу, посолити, відварити та бажано віджати.

3Гриби очистити, зрізати ніжки, вимити, нарізати смужками.

4Лук очистити, нарізати кружечками, підрум'янити з жиром, додати гриби, влити 2 ст. ложки води і тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин, охолодити (сушені гриби відварити в невеликій кількості води).

5Капусту та гриби пропустити через м'ясорубку.

6На сковороді сильно розігріти 10 г жиру, покласти начинку, злегка підсмажити, посолити та приправити за смаком перцем.

7Смажені млинці укласти на дошку в 4 ряди по 3 штуки, намазати начинкою, згорнути рулетиками. Зверху покласти навантажену дощечку.

8Через годину, коли млинці добре охолонуть, нарізати їх кружальцями завтовшки 1-1,5 см, вмочити в яйце, розболтане з молоком, посипати натертим хлібом.

9Смажити з обох боків до золотистого кольору.

10Покласти на блюдо, прикрасити зеленню. Подавати до прозорих супів або як основне блюдо.

00:00